Etter å ha logget inn, lastes videoen i løpet av noen sekunder, avhengig av internettforbindelsen.
Ja, alle data er kryptert med TLS 1.3, og vi følger strenge personvernbestemmelser.
Du kan kun se på én enhet per bruker‑konto, men du kan logge på en annen enhet ved å logge ut først.