En session varer opptil 30 minutter før den automatisk avsluttes for å beskytte brukerens personvern.
Alle moderne smarttelefoner, nettbrett og lavere Android- og iOS-enheter er fullt kompatible.
Innholdet lagres midlertidig for streaming og slettes automatisk etter avslutning. Ingen lagring på enheten er mulig.