Med støtte for iOS, Android og andre operativsystemer kan du følge med i sanntid hvor som helst.
Vi bruker adaptive bitrate og lav latens for å sikre jevn visning selv på tregere nettverk.
Logg inn, gå til 'Live' og velg 'Start ny seanse'. Følg instruksjonene for å få kameraet i drift.
Ja, alle tidligere opptak er lagret i ditt profil‑bibliotek og kan gjenskapes når som helst.
Bruk anonym modus, slå av kamera og mikrofon når du ikke vil dele. Se våre personvern‑innstillinger for mer info.